Superdeal PIDbox & onderhoud zonnepanelen

Extra-rendement-zonnepanelen

Superdeal PIDbox & onderhoud zonnepanelen

We hebben er even op moeten wachten, maar de zon lijkt stilaan ontwaakt te zijn uit zijn winterslaap. Daarom is het zeer belangrijk dat u de maximale opbrengst uit uw zonnepanelen haalt.

Met de PIDbox van iLumen verhoogt u het rendement van uw zonnepanelen en verlengt u hun levensduur. In combinatie met een controle en reinigingsbeurt kan u met de installatie van een PIDbox gevoelig besparen op uw energiefactuur.


Referenties


PIDbox Mini outdoor iLumen

Superdeal = 249 € korting

Vraag nu uw offerte aan voor de aankoop van een PIDbox met onderhoud van uw zonnepanelen en krijg maar liefst 249 € korting op onderstaand pakket:

Deze controle omvat:

Een opbrengstcontrole.
Door rekening te houden met de oriëntatie van de zonnepanelen alsook hun hellingsgraad kunnen we nagaan of uw installatie volgens verwachting presteert.

Een stringcontrole.
Via de PV-tester kunnen we nagaan of de panelen correct zijn aangesloten. Door de panelen periodiek met deze methode te laten controleren, kan eventuele degradatie in een vroeg stadium worden opgespoord.

Een thermografie.
Met een thermografische camera kunnen temperatuurverschillen binnen een paneel, binnen panelen van een string of binnen een veld van panelen van een volledige omvormer of stringcombinerbox in kaart worden gebracht.

Lees hier een volledig overzicht van een controle

Bespaar je zelf het risico om dakwerken uit te voeren en garandeer bovendien de optimale zorg voor uw installatie. Laat uw zonnepanelen reinigen door ons team van experts.

In samenwerking met de PIDbox geeft deze PID coating geeft uw zonnepanelen een extra rendementsboost.

Ontdek in de brochure de volledige controle en onderhoudsprocedure


Profiteer nu van onze Eurodeal!


Aanbieding voorwaarden

Aanbieding ‘Superdeal’ geldt enkel onder volgende voorwaarden: een zonnepaneleninstallatie ≤ 10kVA met gewoon glas voorzien van een glad oppervlak (niet voor bv. prismaglas), aankoop van minstens 1 PIDbox Mini, een woning ouder dan 10 jaar.

Enkel geldig voor zonnepaneleninstallaties gelegen in België.

De reiniging en controle waarvan sprake worden door een onderaannemer van iLumen uitgevoerd en is enkel mogelijk aan de gestelde voorwaarden op een maximale hoogte van 7 meter.