Totaalaanbieding PIDbox, reiniging & controle én Smappee

Extra-rendement-zonnepanelen

Totaalaanbieding PIDbox, reiniging & controle én Smappee

Wanneer u in zonnepanelen investeert, wenst u uiteraard een zo hoog mogelijk rendement te realiseren. Om u hierin van dienst te zijn ontwikkelde iLumen een zeer interessant totaalpakket met een PIDbox, de reiniging en controle van uw zonnepanelen en een Smappee.

Met de PIDbox van iLumen verhoogt u het rendement van uw zonnepanelen en verlengt u hun levensduur. Smappee is een energiemonitoringsysteem waarmee u een duidelijk zicht krijgt op de energieverbruikers in uw woning alsook op de prestaties van uw zonnepaneleninstallatie.  In combinatie met een controle en reinigingsbeurt kan u met de installatie van een PIDbox en een Smappee gevoelig besparen op uw energiefactuur.


Referenties


PIDbox Mini outdoor iLumen

Totaalaanbieding = besparing 351 €

Vraag nu uw offerte op maat aan en ontvang voor slechts 999€ (incl plaatsing en 6%* btw) ons totaalpakket (t.w.v. 1.350 €) bestaande uit:

Smappee is een energiemonitoringsysteem waarmee u een duidelijk zicht krijgt op de energieverbruikers in uw woning. Met Smappee kan u op een eenvoudige manier besparen op uw energiefactuur.

De meerwaarde van Smappee wordt nog groter wanneer u over een zonnepaneleninstallatie beschikt. Met Smappee kan u de opbrengst van uw zonnepanelen in real time opvolgen. Zo weet u meteen of uw zonnepaneleninstallatie al dan niet aan de verwachtingen voldoet.

Ook kan u nagaan hoeveel energie van de zonnepanelen u meteen verbruikt en hoeveel u injecteert in het net. Aan de hand van deze gegevens kan men in één oogopslag bepalen of een thuisbatterij interessant voor u kan zijn.

De winkelwaarde van Smappee Solar energiemonitor zonder plaatsing bedraagt 349 € (incl btw) In de Totaalaanbieding van iLumen betaalt u voor Smappee Solar energiemonitor slechts 200€ (incl 6% btw) inclusief plaatsing !

Bespaar je zelf het risico om dakwerken uit te voeren en garandeer bovendien de optimale zorg voor uw installatie. Laat uw zonnepanelen reinigen door ons team van experts.

In samenwerking met de PIDbox geeft deze PID coating geeft uw zonnepanelen een extra rendementsboost.

Ontdek in de brochure de volledige controle en onderhoudsprocedure


Profiteer nu van onze Totaalaanbieding!


Aanbieding voorwaarden

De ‘Totaalaanbieding’ geldt enkel onder volgende voorwaarden: een zonnepaneleninstallatie ≤ 10kVA met gewoon glas voorzien van een glad oppervlak (niet voor bv. prismaglas), aankoop van minstens 1 PIDbox Mini.

De ‘Totaalaanbieding’ geldt enkel op voorwaarde van een monofasige netaansluiting. Bij een driefasige netaansluiting geldt meerkost van 100€ (excl btw). Klant doet zelf afstelling Smappee. Aanwezigheid Wifi-netwerk is noodzakelijk voor werking Smappee. Indien er geen werkend Wifi-netwerk beschikbaar is bij installatie, zal Smappee door ons enkel geplaatst worden en bijgevolg niet onmiddellijk in gebruik genomen kunnen worden. De klant dient in dit geval nadien zelf de installatieprocedure te voltooien.

De reiniging en controle waarvan sprake worden door een onderaannemer van iLumen uitgevoerd en is enkel mogelijk aan de gestelde voorwaarden op een maximale hoogte van 7 meter. Prijs voor reiniging van solar trackers op aanvraag.

Voor woningen ouder dan 10 jaar wordt een btw-percentage van 6% toegepast. Bij jongere woningen geldt een btw-percentage van 21%.

De ‘Totaalaanbieding’ is enkel geldig voor zonnepaneleninstallaties gelegen in België.