Bedrijfsbezoek Thomas More Hogeschool
30-tal studenten Thomas More Hogeschool brengen bedrijfsbezoek aan iLumen

Vandaag brachten een 30-tal studenten Energietechnologie van Thomas More Hogeschool Kempen een bezoek aan iLumen. Zij werden te woord gestaan door zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal.

Op deze manier kregen de studenten inzicht in de werkwijze van iLumen en partneronderneming Futech. Verder konden zij tijdens hun rondleiding in de vernieuwde gebouwen genieten van enkele demonstraties, zoals bijvoorbeeld een live PIDbox test en een elektroluminescentie test. Deze laatste test maakt het mogelijk om na te gaan in welke mate zonnepanelen te maken hebben met rendementsverliezen ten gevolge van Potential Induced Degradation en/of schade.

Het programma werd onder leiding van Matthias Van Meerbeek (ex-student Thomas More Hogeschool) afgesloten met een bezoek aan TruckStop 26 bis, een zonnepanelenproject met maar liefst 7.003 panelen. Het rendement van deze installatie wordt verzekerd door een kleine 100 PIDboxen terwijl ook de monitoring van het project in handen is van iLumen. Onlangs plaatste Tesla bij TrukStop 26 bis nog enkele laadpunten voor elektrische wagens.

Fotogallerij

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS