Beurtenkaart onderhoud zonnepanelen

Beurtenkaart reiniging en controle iLumen

Beurtenkaart onderhoud zonnepanelen

Als eigenaar van een zonnepaneleninstallatie wenst u uiteraard een zo hoog mogelijk rendement voor uw zonnepanelen. Daarom is het belangrijk dat u de nodige aandacht besteedt aan het onderhoud van uw panelen.

Zo kan u een pak euro’s en energie besparen door een jaarlijkse controle en reinigingsbeurt van uw installatie, zeker wanneer u gebruik maakt van onze gloednieuwe beurtenkaart ‘reiniging’ en de beurtenkaart ‘reiniging & controle’.


Referenties


Beurtenkaart onderhoud zonnepanelen

Om u nog beter van dienst te zijn pakt iLumen sinds kort uit met een beurtenkaart ‘reiniging’ en een beurtenkaart ‘reiniging & controle’ van uw zonnepanelen.

– Kostprijs per reiniging: 159€ (incl 6% btw)
– Kostprijs per reiniging & controle: 249€ (incl 6% btw)

Met deze beurtenkaart krijgt u na 5 reinigingsbeurten uw zesde reinigingsbeurt gratis! Op deze manier bespaart u met een beurtenkaart maar liefst 159€ of 249€ !

Het aanvragen van een beurtenkaart is volledig gratis. Betalen doet u per reinigingsbeurt.

De reiniging en controle omvatten volgende onderdelen:

Deze controle omvat:

Een opbrengstcontrole.
Door rekening te houden met de oriëntatie van de zonnepanelen alsook hun hellingsgraad kunnen we nagaan of uw installatie volgens verwachting presteert.

Een stringcontrole.
Via de PV-tester kunnen we nagaan of de panelen correct zijn aangesloten. Door de panelen periodiek met deze methode te laten controleren, kan eventuele degradatie in een vroeg stadium worden opgespoord.

Een thermografie.
Met een thermografische camera kunnen temperatuurverschillen binnen een paneel, binnen panelen van een string of binnen een veld van panelen van een volledige omvormer of stringcombinerbox in kaart worden gebracht.

Lees hier een volledig overzicht van een controle

Bespaar je zelf het risico om dakwerken uit te voeren en garandeer bovendien de optimale zorg voor uw installatie. Laat uw zonnepanelen reinigen door ons team van experts.

In samenwerking met de PIDbox geeft deze PID coating geeft uw zonnepanelen een extra rendementsboost. PID coating kan enkel worden aangebracht bij een zonnepaneleninstallatie met een PIDbox.

Ontdek in de brochure de volledige controle en onderhoudsprocedure


Vraag nu uw beurtenkaart aan!


Beurtenkaart reinigingBeurtenkaart reiniging & controle

Aanbieding voorwaarden

De beurtenkaarten ‘reiniging’ en ‘reiniging & controle’ zijn enkel geldig voor zonnepaneleninstallaties gelegen in België.

De reinigings- en controlewerken worden door een onderaannemer van iLumen uitgevoerd en zijn enkel mogelijk aan de gestelde voorwaarden op een maximale hoogte van 7 meter.

Een reiniging & controle in het kader van een tijdelijke PIDbox aanbieding wordt niet opgenomen in de beurtenkaarten ‘reiniging’ of ‘reiniging & controle’.

Voor zonnepanelen met prismaglas en Sunhunter panelen gelden andere voorwaarden.

De prijzen van de beurtenkaarten ‘reiniging’ en ‘reiniging & controle’ zijn onderworpen aan een jaarlijkse indexering van maximaal 2%

Bij woningen ouder dan 10 jaar wordt een btw-percentage van 6% toegepast, bij nieuwere woningen (<10 jaar) geldt een btw-percentage van 21%.

De beurtenkaart heeft een maximale geldigheidsduur van 10 jaar.

Bij aanvraag beurtenkaart ‘reiniging’ en ‘reiniging & controle’ gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van iLumen.