Bevraging zonnepanelen zonder zorgen

Als pionier in de zonnepanelensector zoekt onze partneronderneming Futech voortdurend naar oplossingen om onze duurzame producten nog duurzamer te maken. Hierin is een belangrijke rol weggelegd voor circulariteit.

Zo maakt Futech deel uit van het Horizon 2020 Circusol project dat onderzoek doet naar de financiële en technische haalbaarheid van het hergebruik van zonnepanelen en batterijopslagsystemen.

In het kader van dit project brengt Futech samen met de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) in kaart wat er nodig is om de installatie van zonnepanelen verder te stimuleren. Om deze grootschalige bevraging te laten slagen hebben we ook uw mening nodig.

Pakket LED-lampen

Mogen we u daarom vriendelijk verzoeken om 10 minuten tijd vrij te maken om deel te nemen aan onze bevraging? Als deelnemer maakt u kans op een pakket van zes LED-lampen (E27 fitting).

Rechtstreekse deelnamelink: https://nl.surveymonkey.com/r/CircusolIlumen

Neem deel aan de bevraging

Vul de bevraging volledig in en maak kans op een pakket LED-lampen!

7 reacties

 1. Lees het artikel op Gocar.be van 16 januari 2022 van professor Francesco CONTINI: ‘Elektrische auto: een luchtkasteel zoals zonnepanelen’.

 2. Als particulier hebben ze ons al eenmaal liggen gehad, nu sturen ze aan om je dak te laten gebruiken/huren voor zonnepanelen. Ook wij volgen de actualiteit. Hier worden alleen maar een paar mensen rijker van (firma’s) Hebben ze als zelfstandige nog niet genoeg voordelen waar ze hun hele carrière van profiteren (firmawagen,BTW aftrek,facturen op naam firma voor eigen gebruik enz…… Dat ze bij hun thuis achter de weide maar vol leggen met behulp van hun vrienden op de gemeente om de bouwvergunning rond te krijgen. Al eens rondgekeken hoeveel zonnepanelen op die daken van fabrieken en hallen liggen? Een windmolen is tien keer beter als investering maar je krijgt geen bouwvergunning (de echter reden : de gemeenten zetelen in de vennootschappen van elektriciteit en likken mee aan de pot)

 3. Lees en analyseer de reacties van zonnepaneeleigenaars van 2010 tot nu, het zal duidelijk zijn dat de perceptie van zonnepaneeleigenaars niet erg positief is. Langs de ene kant heb je de zonnepanelen en langs de andere kant heb je de overheid die om de haverklap nieuwe regels uitwerkt om geld te verdienen.
  Bevraging zonnepanelen zonder zorgen ???????
  Groenestroom certificaten, bandingsindex, prosumptietarief, terugdraaiende teller enz, enz. Geef de mensen perspectief en stabiliteit op lang termijn.

 4. dvg
  Dat klopt, je word verplicht om bij nr.28 en nr.29 huren ZP deze rubriek in te vullen, ook al ge je er niet mee akkoord. Daarom deze enquete niet verder ingevuld. Op deze manier kan men elke enquete in hun voordeel laten uit komen!
  Zin van deze enquete?

 5. dvg
  Dat klopt, je word verplicht om bij nr.28 en nr.29 huren ZP deze rubriek in te vullen, ook al ge je er niet mee akkoord. Daarom deze enquete niet verder ingevuld. Op deze manier kan men elke enquete in hun voordeel laten uit komen!
  Zin van deze enquete?

 6. alles behalve onpartijdige bevraging,verschillende keren wordt je verplicht te antwoorden,ook al ga je niet akkoorf met de suggesties.
  zelfs politiek wordt je in de richting van groen geduwd.
  waardeloos!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS