Boeiende infosessie ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen?’ bij Thomas More Hogeschool Lier

Infosessie Lier

Boeiende infosessie ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen?’ bij Thomas More Hogeschool Lier

Op maandag 8 mei organiseerde iLumen op Thomas More Campus Hogeschool in Lier de infosessie ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen?’ Zo’n 100-tal geïnteresseerden maakten hun opwachting.

Frans Joosten, Sales Manager sprak de aanwezigen als eerste toe in de vorm van een korte voorstelling van iLumen en zijn producten. Vervolgens nam Peter Alen (Docent Energietechnologie – Elektromechanica Thomas More Hogeschool Kempen) het woord. Hij lichtte een stage-onderzoek van twee van zijn studenten toe, met als voornaamste conclusie dat de PIDbox het rendement van zonnepanelen gemiddeld met 7,5% verhoogt. Tenslotte ging Project Engineer Kristof Gaukema in op de werking van de PIDbox. Ook stond hij stil bij de manieren waarop rendementsverliezen kunnen worden opgespoord.

Na afloop kregen de aanwezigen gelegenheid om hun vragen te stellen aan de aanwezige Energie Adviseurs van iLumen.

PIDbox verloot

Ook werd er onder toezicht van Gerechtsdoorwaarderskantoor Omerus Hasselt één PIDbox Mini verloot onder de personen die ter plaatse intekenden. De winnaar werd hiervan reeds persoonlijk op de hoogte gesteld.

iLumen wenst Thomas More Hogeschool Lier te bedanken voor de hartelijke ontvangst en alle aanwezigen voor hun zeer gewaardeerde deelname.

Op 15 mei organiseert iLumen opnieuw een infossie, dit keer in Aalst. Inschrijven kan via deze link.

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Share this post

Comment (1)

  • verpoorten Reply

    als uw pidbox 7,5% meer opbrengt, dit is dan op 1000kw ong.75 kw, als we dan de prijs van uw pibox gaan berekenen dan zou ik dit op 20 jaar hebben terug verdiend,maar dan is het beste van de zonnepanelen er af, en moeten er nieuwe komen, dus de investering van uw pidbox is een 0 operatie

    1 augustus 2017 at 09:32

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *