Cashback Batibouwaanbieding PIDbox

PV Doctor Batibouw

Cashback PIDbox

U kan een pak euro’s en energie besparen door een jaarlijkse controle en reinigingsbeurt van uw installatie. Bovendien haalt u in combinatie met de PIDbox het maximale rendement uit uw zonnepanelen.

Om u hierin van dienst te zijn, pakt iLumen uit met een unieke, niet te missen Batibouwactie! Bevestig tussen donderdag 22 februari en zondag 4 maart (18.00u) de aankoop van het pakket PIDbox met reiniging & controle van uw installatie voor 999€ (incl. 6% btw) en recupereer via een eenvoudige cashback 249€ !


Referenties


Extra-rendement-zonnepanelen

Cashback PIDbox

Vraag vandaag uw rendementsverhogende PIDbox aan. Indien u tussen donderdag 22 februari en zondag 4 maart (18.00u) het pakket PIDbox inclusief reiniging & controle effectief bestelt voor 999 € (incl. 6% btw), recupereert u via een eenvoudige cashback 249€ !

Deze controle omvat:

Een opbrengstcontrole.
Door rekening te houden met de oriëntatie van de zonnepanelen alsook hun hellingsgraad kunnen we nagaan of uw installatie volgens verwachting presteert.

Een stringcontrole.
Via de PV-tester kunnen we nagaan of de panelen correct zijn aangesloten. Door de panelen periodiek met deze methode te laten controleren, kan eventuele degradatie in een vroeg stadium worden opgespoord.

Een thermografie.
Met een thermografische camera kunnen temperatuurverschillen binnen een paneel, binnen panelen van een string of binnen een veld van panelen van een volledige omvormer of stringcombinerbox in kaart worden gebracht.

Lees hier een volledig overzicht van een controle

Bespaar je zelf het risico om dakwerken uit te voeren en garandeer bovendien de optimale zorg voor uw installatie. Laat uw zonnepanelen reinigen door ons team van experts.

In samenwerking met de PIDbox geeft deze PID coating geeft uw zonnepanelen een extra rendementsboost.

Ontdek in de brochure de volledige controle en onderhoudsprocedure.

Profiteer van onze Batibouwvoorwaarden

Bestel de rendementsverhogende PIDbox en krijg er het pakket 'Reiniging & Controle' (t.w.v. 249€ incl. 6% btw) gratis bij.

Alsof dat nog niet genoeg is doen we u ook nog eens 10% op de aankoopprijs van de PIDbox cadeau!






Voorwaarden aanbieding

De tijdelijke aanbieding geldt enkel onder volgende voorwaarden: een zonnepaneleninstallatie ≤ 10kVA met gewoon glas voorzien van een glad oppervlak (niet voor bv. prismaglas), aankoop van minstens 1 PIDbox Mini.

De reiniging en controle waarvan sprake worden door een partner van iLumen uitgevoerd en is enkel mogelijk aan de gestelde voorwaarden op een maximale hoogte van 7 meter. Prijs voor reiniging van prismaglas en solar trackers op aanvraag.

Voor woningen ouder dan 10 jaar wordt een btw-percentage van 6% toegepast. Bij jongere woningen geldt een btw-percentage van 21%.

De tijdelijke aanbieding is enkel van toepassing op zonnepaneleninstallaties met een maximaal omvormervermogen ≤ 10 kVA.

De tijdelijke aanbieding geldt enkel voor zonnepaneleninstallaties gelegen in België.

Enkel deelnemers die uiterlijk op zondag 4 maart (18.00u) de aankoop van het pakket PIDbox inclusief reiniging & controle bevestigen, komen in aanmerking voor de actievoorwaarden (cashback).

De cashback van 249€ kan bekomen worden door het achterlaten van enkele gegevens via het webformulier op de cashback pagina .  De terugbetaling zal voltooid worden via bankoverschrijving nadat de klant de volledige betaling van zijn aankoop heeft voltooid.