Ismaël winnaar publieksprijs
CEO iLumen neemt publieksprijs in ontvangst bij uitreiking JCI Award
Ismaël Ben-Al-Lal, oprichter en zaakvoerder van iLumen, heeft woensdagavond de publieksprijs in ontvangst mogen nemen bij de uitreiking van de Limburgse JCI Award. Na een spannende live-show onder leiding van VRT-nieuwsanker Wim De Vilder werd Wouter Uten (Ugentec) verkozen tot JCI Limburgse Jonge Ondernemer van het jaar 2021.

Met de organisatie van de JCI Award zet JCI Limburg jonge, succesvolle, Limburgse ondernemers in de schijnwerpers waarvan er elk jaar eentje met een prestigieuze prijs wordt beloond. Die eer viel dit jaar Wouter Uten van Ugentec te beurt. Ugentec is een softwarebedrijf gespecialiseerd in het digitaliseren en automatiseren van laboratoria en diagnostische bedrijven. Naast Wouter Uten en Ismaël Ben-Al-Lal waren ook Charline Leroi (Autoglass Clinic) en Amaury Verelst (A. Verlst Development) genomineerd.

De uitreiking van de JCI Award kon via een livestream gevolgd worden. De aanwezige kijkers kregen de gelegenheid om de stemmen voor hun publiekslieveling. Na enkele spannende stemrondes kwam Ismaël Ben-Al-Lal, CEO en oprichter van iLumen (onderdeel van de U2P Group) uit de bus als winnaar.

iLumen wenst Ismaël en Wouter Uten maar ook de andere genomineerden te feliciteren met deze knappe verwezenlijking!

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS