Derde gratis PIDbox overhandigd na infosessies op iLumen European Solar Challenge

Gratis PIDbox Van Autenboer

Derde gratis PIDbox overhandigd na infosessies op iLumen European Solar Challenge

Tijdens het weekend van 22 en 23 september organiseerde iLumen op Circuit Zolder enkele infosessies over de actualiteit in de zonnepanelensector. Ook productinnovaties zoals de rendementsverhogende PIDbox en thuisbatterij iLubat kwamen uitgebreid aan bod.

Na afloop van de infosessies kregen de talrijke aanwezigen de mogelijkheid om over te gaan tot de aankoop van de PIDbox. Speciaal voor de gelegenheid verlootte iLumen onder de kopers maar liefst 3 gratis PIDboxen.

‘Boeiende infosessie’

Wim Van Autenboer en zijn partner besloten om na de infosessie op Circuit Zolder een PIDbox aan te kopen. Het lot bepaalde dat zij als één van de drie winnaars werden aangeduid. Vandaag overhandigde Energie Adviseur Resmije de gratis PIDbox.

“Tijdens de infosessie werd duidelijk uitgelegd waarom zonnepanelen rendementsverliezen lijden en hoe de PIDbox het rendement van de installatie opnieuw verhoogt en de levensduur ervan verlengt. Daarom hebben we niet lang getwijfeld om een PIDbox aan te kopen. We hadden echter niet verwacht dat we zouden winnen”, reageerde een tevreden Wim Van Autenboer bij de overhandiging.

Wil je meer weten over de PIDbox?

Ontdek hoe de PIDbox het rendement van uw zonnepanelen verhoogt.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *