Christiaens PIDbox
Energiezuinige Tesla-rijder wint gratis PIDbox

Met 28 waren ze, de piloten die op Circuit Zolder tijdens de 24 hours iLumen European Solar Challenge in 2 verschillende Tesla’s de strijd aan gingen met 12 zonnewagens. Naast hun stuurvaardigheid werd ook hun vermogen om zo energiezuinig mogelijk te rijden op de proef gesteld.

Tijdens de veiligheidsbriefing die op vrijdag 23 september plaats vond, werden alle deelnemers ingelicht over de strategie die tijdens de 24 urenrace gevolgd zou worden. Elke deelnemer kreeg een bepaalde snelheid opgelegd waaraan hij zich tijdens zijn sessie diende te houden. Op basis van de rondetijden en het verbruik van de wagen werd vervolgens nagegaan welke deelnemer er als meest energiezuinige piloot uitkwam.

teslasbriefing-safety

Dit winnaar werd Gerry Christiaens. Hij ontving een gratis PIDbox Mini, het gepatenteerde toestel dat het rendement van zonnepanelen verhoogt en hun levensduur verlengt. “Ik ben zeer gelukkig dat ik werd weerhouden als deelnemer aan de 24 hours iLumen European Solar Challenge”, reageert Christiaens. “Het was een zeer fijne ervaring en een aangename kennismaking met de Tesla. Dat ik nadien ook nog een PIDbox won als meest energiezuinige piloot was natuurlijk de kers op de taart.”

Christiaens PIDbox

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS