Enthousiaste Tommelein na bezoek aan iLumen: “Eén van technologische vernieuwers op energiemarkt”

Tommelein

Enthousiaste Tommelein na bezoek aan iLumen: “Eén van technologische vernieuwers op energiemarkt”

Op donderdag 1 februari kreeg iLumen het bezoek van Vlaams energieminister Bart Tommelein. De minister werd door zaakvoerders Ismaël Ben-Al-Lal en Pieter Vangeel rondgeleid in de vernieuwde kantoren van het ingenieursbureau uit Tessenderlo.

Tijdens de rondleiding kreeg de minister de nodige toelichting over de werking van iLumen en zijn productinnovaties, waaronder de PIDbox. Dit gepatenteerd toestel verhoogt het rendement van zonnepanelen en verlengt hun levensduur. De PIDbox wordt vandaag in maar liefst 40 landen aan de man gebracht. Minister Tommelein maakte van de gelegenheid gebruik om een PIDbox te signeren.

PIDbox

Tommelein

iLubat

Ook toonde minister Tommelein zich erg geïnteresseerd in de meest recente productinnovatie van iLumen, de iLubat. Dit batterijopslagsysteem in ontwikkeling bevindt zich momenteel in een finale testfase en zal nog in het voorjaar van 2018 gelanceerd worden.

De iLubat voldoet omwille van volgende redenen perfect aan de vraag van de markt:

  • Gevoelige besparing prosumententarief
  • Bijdrage aan een stabieler net
  • Optimaal gebruik zonnepanelen
  • Ontlading via omvormer waardoor groenestroomcertificaten geteld worden via bestaande groene stroom meter

Tommelein
‘Technologische vernieuwers’

“De energiesector wordt voortgestuwd door technologie en innovatie. Zonnepanelen en batterijen bijvoorbeeld zijn sinds 2010 driekwart goedkoper geworden, terwijl hun rendement enorm is toegenomen”, reageerde minister Tommelein na afloop van zijn bezoek aan iLumen. “Die evolutie zal zich de komende jaren alleen maar doorzetten en Vlaanderen speelt op dat vlak een toonaangevende rol in Europa. iLumen is één van de technologische vernieuwers op de energiemarkt.”

Aan het einde van zijn bezoek ontving minister Tommelein een 3D-miniatuurversie van de iLubat. iLumen wenst de minister te bedanken voor zijn interesse in onze onderneming en zijn enthousiasme tijdens zijn bezoek.

Tommelein

Social Media

Fotogallerij

Prosumententarief verlagen met de iLubat?

Pre-registreer nu zonder enige aankoopverplichting en krijg 5% korting bij aankoop binnen de 30 dagen na lancering!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *