Githo Nijlen bezoek iLumen
Geanimeerd bedrijfsbezoek Githo Nijlen aan iLumen

Vandaag brachten een 40-tal studenten van Githo Nijlen een bezoek aan iLumen. Zij werden te woord gestaan door zaakvoerder Pieter Vangeel.

Githo Nijlen bezoek iLumen

Het programma ging van start met een bezoek aan TruckStop 26 bis, een zonnepanelenproject van maar liefst 7.003 panelen. Het rendement van deze installatie wordt verzekerd door een kleine 100 PIDboxen terwijl ook de monitoring van het project in handen is van iLumen. Onlangs plaatste Tesla bij TrukStop 26 bis nog enkele laadpunten voor elektrische wagens.

In de late voormiddag verplaatste de groep studenten zich naar de gebouwen van iLumen. Zaakvoerder Pieter Vangeel verzorgde een presentatie waarin de werking van iLumen en partneronderneming Futech werd toegelicht.  Ook gaf hij meer inzicht in de werking van productinnovaties PIDbox en iLubat.

Verder konden de studenten tijdens hun rondleiding in de vernieuwde gebouwen genieten van enkele demonstraties, zoals bijvoorbeeld een flash test en een elektroluminescentie test. Deze laatste test maakt het mogelijk om na te gaan in welke mate zonnepanelen te maken hebben met rendementsverliezen ten gevolge van Potential Induced Degradation en/of schade. <

Futech wenst de studenten en begeleiders van Githo Nijlen te bedanken voor hun interesse in onze onderneming en hun enthousiasme tijdens de rondleiding.

Fotogallerij

 

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Eén reactie

  1. Langs deze weg wil ik de mensen van Futech en in het bijzonder zaakvoerder Pieter Vangeel nog eens bedanken voor het zeer leerrijke bezoek dat we met onze leerlingen mochten brengen aan jullie innoverende bedrijf.
    Wij hopen alvast dat we ook volgend jaar onze leerlingen mogen laten kennismaken met Ilumen/Futech.

    johan Cammaert
    leerkracht elektrotechnieken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS