Geslaagde infosessie ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen’ bij Odisee Hogeschool Aalst

Infosessie Aalst

Geslaagde infosessie ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen’ bij Odisee Hogeschool Aalst

Op maandag 15 mei organiseerde iLumen op Odisee Hogeschool Aalst de infosessie ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen?’ 105  geïnteresseerden maakten hun opwachting.

Frans Joosten, Sales Manager sprak de aanwezigen als eerste toe in de vorm van een korte voorstelling van iLumen en zijn producten. Vervolgens nam Peter Alen (Docent Energietechnologie – Elektromechanica Thomas More Hogeschool Kempen) het woord. Hij lichtte een stage-onderzoek van twee van zijn studenten toe, met als voornaamste conclusie dat de PIDbox het rendement van zonnepanelen gemiddeld met 7,5% verhoogt. Tenslotte ging Project Engineer Kristof Gaukema in op de werking van de PIDbox. Ook stond hij stil bij de manieren waarop rendementsverliezen kunnen worden opgespoord.

Na afloop kregen de aanwezigen gelegenheid om hun vragen te stellen aan de aanwezige Energie Adviseurs van iLumen.

PIDbox verloot

Ook werd er onder toezicht van Gerechtsdoorwaarderskantoor Omerus Hasselt één PIDbox Mini verloot onder de personen die ter plaatse intekenden. De winnaar wordt hiervan spoedig persoonlijk op de hoogte gesteld.

iLumen wenst Odisee Hogeschool Aalst te bedanken voor de warme ontvangst en alle aanwezigen voor hun zeer gewaardeerde deelname.

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *