Gratis PIDbox voor deelnemer infosessie op iLumen European Solar Challenge

Tijdens het weekend van 22 en 23 september organiseerde iLumen op Circuit Zolder enkele infosessies over de actualiteit in de zonnepanelensector. Ook productinnovaties zoals de rendementsverhogende PIDbox en thuisbatterij iLubat kwamen uitgebreid aan bod.

Na afloop van de infosessies kregen de talrijke aanwezigen de mogelijkheid om over te gaan tot de aankoop van de PIDbox. Speciaal voor de gelegenheid verlootte iLumen onder de kopers maar liefst 3 gratis PIDboxen.

‘Met Tesla gereden’

Koen Slechten en zijn partner besloten om na de infosessie op Circuit Zolder een PIDbox aan te kopen. Het lot bepaalde dat zij als één van de drie winnaars werden aangeduid. Vandaag overhandigde Energie Adviseur Maarten de gratis PIDbox.

“Twee jaar geleden was ik ook aanwezig tijdens de 24 hours iLumen European Solar Challenge. Ik heb toen zelfs met de Tesla deelgenomen aan de race”, legt Koen uit. “Mijn werkgever HP is trouwe sponsor van het Belgische Solar Team. Ook Koen Van Beneden, gewezen lid van het Solar Team, is een bekende voor mij.”

“Ik had al langer interesse in de PIDbox en ben daarom naar de infosessie gekomen. Mijn installatie is 10 jaar oud en we willen zeker zijn dat deze weer het hoogst mogelijke rendement behaalt, zodat wij op onze twee oren kunnen slapen. Met de PIDbox van iLumen moet dat zeker lukken!”

[/vc_column_text]

Wil je meer weten over de PIDbox?

Ontdek hoe de PIDbox het rendement van uw zonnepanelen verhoogt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS