Herfstactie PIDbox

Extra-rendement-zonnepanelen

Tijdelijke aanbieding onderhoud en controle zonnepanelen

U kan een pak euro’s en energie besparen door een jaarlijkse controle en reinigingsbeurt van uw installatie. Bovendien haalt u in combinatie met de PIDbox Mini het maximale rendement uit uw zonnepanelen.

Daarom pakken we uit met een unieke aanbieding:

Indien u vóór 17 oktober uw PIDbox bestelt in combinatie met een reinigings- en onderhoudspakket van uw zonnepanelen, krijgt u maar liefst 199€ korting!


Referenties


PIDbox Mini outdoor iLumen

Aanbieding PIDbox Mini

Bestel vóór 17 oktober uw PIDbox in combinatie met een reinigings- en onderhoudspakket van uw zonnepanelen en krijg maar liefst 199€ korting!

Voor de prijs van 799€ (incl 6% BTW) ontvangt u:

De PIDbox van iLumen verhoogt het rendement van uw zonnepanelen en verlengt de levensduur ervan.

Deze controle omvat:

Een opbrengstcontrole.
Door rekening te houden met de oriëntatie van de zonnepanelen alsook hun hellingsgraad kunnen we nagaan of uw installatie volgens verwachting presteert.

Een stringcontrole.
Via de PV-tester kunnen we nagaan of de panelen correct zijn aangesloten. Door de panelen periodiek met deze methode te laten controleren, kan eventuele degradatie in een vroeg stadium worden opgespoord.

Een thermografie.
Met een thermografische camera kunnen temperatuurverschillen binnen een paneel, binnen panelen van een string of binnen een veld van panelen van een volledige omvormer of stringcombinerbox in kaart worden gebracht.

Lees hier een volledig overzicht van een controle

Bespaar je zelf het risico om dakwerken uit te voeren en garandeer bovendien de optimale zorg voor uw installatie. Laat uw zonnepanelen reinigen door ons team van experts.

In samenwerking met de PIDbox geeft deze PID coating geeft uw zonnepanelen een extra rendementsboost.

Ontdek in de brochure de volledige controle en onderhoudsprocedure


Profiteer nu van onze Totaalaanbieding!


Aanbieding voorwaarden

‘Aanbieding PIDbox Mini’ geldt enkel onder volgende voorwaarden: een zonnepaneleninstallatie ≤ 10kVA met gewoon glas voorzien van een glad oppervlak (niet voor bv. prismaglas), aankoop van minstens 1 PIDbox Mini, een woning ouder dan 10 jaar.

Enkel geldig voor zonnepaneleninstallaties gelegen in België.

De reiniging en controle waarvan sprake worden door een onderaannemer van iLumen uitgevoerd.