Ismaël toekomstfabriek
iLumen centraal in ‘De Toekomstfabriek’ van TV Limburg

Regionale TV-zender TV Limburg lanceerde met ‘De Toekomstfabriek’ een gloednieuw programma over Limburgse innovatiebedrijven. De aflevering van zondag 21 november stond volledig in het teken van U2P Group, de groep waar iLumen deel van uit maakt.

Onze CEO Ismaël Ben-Al-Lal en Sales Manager Frans-Joseph Joosten waren te gast aan de tafel van TVL-gezicht Luc Moons. Zij gaven meer toelichting bij de werking van de bedrijven die onder de U2P Group vallen. Ook stonden zij stil bij de energietransitie die moet resulteren in een duurzamere toekomst.
Een belangrijke rol in deze transitie is weggelegd voor de transportsector. “Volledig elektrisch rijden vanaf 2029 is haalbaar. Maar dan moet er volop geïnvesteerd worden in de uitrol van slimme laadpalen in Vlaanderen”, aldus onze CEO Ismaël Ben-Al-Lal.

Herbekijk reportage De Toekomstfabriek met iLumen

Bekijk De Toekomstfabriek met iLumen in onderstaande video!

Uw zonnepaneleninstallatie optimaliseren?

Maak kennis met ons vernieuwd productaanbod !

Eén reactie

  1. Beste Ismaël,

    In het interview met de krant van Limburg heb ik gezien dat Jullie aan het werken bent aan een Nissan leaf, om deze te gebruiken als off-line huisbatterij. Ik ben in het bezit van dergelijke Nissan leaf 2011 met een batterij van 24 KWh. Mijn vraag : is er momenteel al een operationele omvormer beschikbaar om 220AC uit de batterij te halen en met welk vermogen ?

    Vriendelijke groeten,
    Antoon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS