EU Gateway Korea
iLumen deelnemer aan Koreaanse handelsmissie

Enkele maanden geleden diende iLumen zijn kandidatuur in voor deelname aan de handelsmissie ‘Green Energy Technologies’ naar Korea, georganiseerd door de Europese Unie. Net als voor de handelsmissie van september 2019, werd het dossier over de PIDbox door de jury weerhouden.

De PIDbox is een toestel dat het rendement van zonnepanelen verhoogt en hun levensduur verlengt.  De gepatenteerde PIDbox wordt momenteel in meer dan 40 landen aan de man gebracht, waaronder verschillende landen in Azië.

Afgelopen weekend reisden enkele Energy Advisors van iLumen af naar Seoul, waar vandaag de EU Gateway Green Energy Technologies beurs van start gaat.

Deelnemers krijgen er de kans om kennis te maken met een zeer gericht publiek van potentiële klanten en partners van elektriciteitsbedrijven, overheidsinstantanties, lokale aannemers, fabrikanten en ontwikkelaars.

De handelsmissie is een kans voor Europese bedrijven om samenwerkingsmogelijkheden op de Koreaanse markt te identificeren en de juiste contacten te ontmoeten om samenwerkingen op te zetten. Voor iLumen dus een ideale aangelegenheid om zijn marktaandeel op de Koreaanse en bij uitbreiding Aziatische markt verder uit te bouwen.

Fotogallerij

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS