EU Gateway business missie iLumen Japan
iLumen deelnemer handelsmissie Europese Unie naar Japan

Enkele maanden geleden diende iLumen zijn kandidatuur in voor deelname aan de handelsmissie ‘Green Energy Technologies’ naar Japan, georganiseerd door de Europese Unie. Het dossier over de PIDbox, het gepatenteerde toestel dat het rendement van zonnepanelen verhoogt en hun levensduur verlengt, werd tot onze grote tevredenheid door de jury weerhouden. 

Als gevolg hierop reisden enkele Energy Advisors van iLumen af naar Osaka, waar momenteel de World Smart Energy Week plaats vindt. Deelnemers krijgen er de kans om kennis te maken met een zeer gericht publiek van potentiële klanten en partners van elektriciteitsbedrijven, overheidsinstantanties, lokale aannemers, fabrikanten en ontwikkelaars.

De handelsmissie is een kans voor Europese bedrijven om samenwerkingsmogelijkheden op de Japanse markt te identificeren en de juiste contacten te ontmoeten om samenwerkingen op te zetten. Voor iLumen dus een ideale aangelegenheid om zijn marktaandeel op de Japanse en bij uitbreiding Aziatische markt verder uit te bouwen.

Fotogallerij

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS