iLumen exposant op Intersolar Europe in München – LIVESTREAM

Intersolar Europe 2018

iLumen exposant op Intersolar Europe in München – LIVESTREAM

Naar goede gewoonte neemt iLumen als exposant deel aan Intersolar Europe in München, ’s werelds grootste vakbeurs in de zonnepanelensector. Onze medewerkers zullen er de belangrijkste productinnovaties van onze onderneming voorstellen aan het grote publiek.

Zo lanceerde iLumen eerder dit jaar thuisbatterij iLubat. Dit batterijopslagsysteem draagt op de Vlaamse markt, in combinatie met een omvormer met een lager vermogen, bij aan een gevoelige besparing op het prosumententarief. Ook zorgt de iLubat voor een optimaal gebruik van elke particuliere zonnepaneleninstallatie.

PIDbox

iLumen's Pidbox
Naast de iLubat zullen de aanwezige ingenieurs van iLumen de nodige toelichting geven bij de werking van de PIDbox. Dit toestel verhoogt het rendement van zonnepanelen en verlengt hun levensduur. De gepatenteerde PIDbox is uniek in die zin dat het de enige oplossing is die volledig onafhankelijk van de omvormer werkt waardoor de omvormergaranties nooit in gedrang komen. Vandaag verdeelt iLumen de PIDbox in niet minder dan 40 landen. Voor deze unieke productinnovatie werd iLumen reeds bekroond met verschillende Awards.

U kan iLumen nog tot en met vrijdag 22 juni bezoeken op stand A3.250 van de München Messe. Ook kan u het gebeuren op onze stand live volgen met onderstaande livestream.

Livestream

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *