iLumen exposant op Solar Asset Management Europe in Milaan

iLumen Solar Asset Management Europe 2017

iLumen exposant op Solar Asset Management Europe in Milaan

Op dinsdag 7 en woensdag 8 november neemt iLumen deel aan Solar Asset Management Europe in Milaan, Europa’s meest toonaangevende conferentie gewijd aan de optimalisatie van het operationele aspect van PV-installaties en -portefeuilles. 

In het Sheraton Hotel van luchthaven Malpensa in Milaan komen experts uit de sector samen voor tal van boeiende uiteenzettingen en een expositie. Meer dan ooit staat de Europese zonne-energiesector voor een nieuw tijdperk: nieuwe bedrijfsmodellen, consolidatie, netbalancering en grotere blootstelling aan het elektriciteitsnet. Om met deze uitdagingen om te gaan en opportuniteiten in nieuwe markten te identificeren, maakt goed asset management het verschil wat betreft winstgevendheid en de duurzaamheid van succes. Met andere woorden: meer dan genoeg stof ter discussie!

Op dinsdag 8 november zal Ismaël Ben-Al-Lal (Project Manager iLumen) deelnemen aan een panelgesprek over ‘Analyzing aging assets’. Verder zullen onze Energie Adviseurs vandaag en morgen de iLumen Stand (nummer 13) bemannen om andere professionals uit de PV-sector te woord te staan.

Fotogallerij 7 november

Social Media


Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *