iLumen cheque Thomas More beste eindwerk
iLumen overhandigt cheque voor beste eindwerk Energietechnologie bij Thomas More Hogeschool

Een aantal jaar geleden sloegen Thomas More Hogeschool en iLumen de handen in elkaar voor een duurzame samenwerking. Sindsdien doorliepen tal van studenten van de richting Energietechnologie stage in onze onderneming, waarvan er sommigen zelfs als schoolverlater vast in dienst kwamen.

In het kader van deze samenwerking overhandigde Sales Manager Frans-Joseph Joosten op zaterdag 10 oktober op Thomas More Hogeschool namens iLumen een cheque ter waarde van 250 euro voor de student met het beste eindwerk 2019-2020 in de richting Energietechnologie.

Nood aan STEM-profielen

“Naast het aanbieden van stageplaatsen voor studenten, engageert iLumen zich ook om gastcolleges op Thomas More te verzorgen en zo de technische kennis uit de bedrijfswereld te delen met studenten”, liet onze Sales Manager optekenen bij de overhandiging. “De nood aan technische profielen op de arbeidsmarkt is erg hoog.”

“Niet voor niets maakt oprichter en CEO Ismaël Ben-Al-Lal sinds enige tijd deel uit van het STEM-platform, een onafhankelijke groep experten die de Vlaamse regering adviezen verleent met als doel jongeren te stimuleren om voor STEM-opleidingen en -loopbanen te kiezen.”

iLumen wenst alle afgestudeerden van de richting Energietechnologie op Thomas More Hogeschool te feliciteren met het behalen van hun diploma.

Fotogallerij

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS