iLumen stand op Batibouw uitvoerig in beeld tijdens VTM Nieuws

iLumen Batibouw VTM nieuws

iLumen stand op Batibouw uitvoerig in beeld tijdens VTM Nieuws

iLumen is van 16 tot en met 26 februari 2017 exposant op Batibouw. De stand (10-002) van onze onderneming kwam op 16 februari uitgebreid in beeld tijdens een reportage van VTM Nieuws.

In zijn reportage heeft VTM Nieuws veel aandacht voor technologische snufjes die huizen steeds slimmer en aantrekkelijker maken.

De tijd dat een huis bouwen puur metsen was, is voorbij. Minstens even belangrijk zijn de technische snufjes. En dat gaat veel verder dan bijvoorbeeld de thermostaat regelen van op afstand. “Wat het vooral interessant maakt, is dat de toestellen met elkaar communiceren”, zegt Bart Van Den Kieboom, CEO van Batibouw.

Wie de bakstenen en de domotica al heeft, kan nog een stap verder gaan. Zo kan je op Batibouw ook gouden lichtschakelaars vinden met Swarovski-kristallen én een Tesla. Die kan zich dan voeden met hernieuwbare energie die van het huis afkomstig is.

Bekijk hier de reportage van VTM Nieuws met vanaf minuut 1:27 uitgebreid aandacht voor de iLumen stand. U kan ons nog tot en met zondag 26 februari bezoeken op Batibouw (stand 10-002).


 

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *