PIDbox referentie Deinze
iLumen verwerft UL-certificaat PIDbox voor Amerikaanse markt

De PIDbox van iLumen verhoogt het rendement van zonnepanelen en verlengt hun levensduur. Dit gepatenteerd toestel wordt momenteel in meer dan 40 landen aan de man gebracht. Dankzij het verwerven van het UL-certificaat kan iLumen nu ook aan de grote vraag vanuit de Verenigde Staten voldoen.


In de Verenigde Staten zijn voor technische producten andere veiligheidsvoorschriften van toepassing dan in de rest van de wereld. Het Europese CE Keurmerk, dat iLumen eerder verwierf voor de PIDbox, is hier niet voldoende. In de Verenigde staten is certificatie en registratie door een derde partij (bijvoorbeeld UL) verplicht. Lokale overheden controleren bovendien streng op de naleving van de wettelijke regels.

Amerikaanse afzetmarkt

Omwille van de grote vraag vanuit de Verenigde Staten naar de PIDbox technologie van iLumen, startte onze onderneming onlangs een procedure op om het UL-certificaat te verwerven. Zopas bereikte ons het goede nieuws dat het UL-certificaat voor de rendementsverhogende PIDbox aan iLumen wordt toegekend. Het spreekt voor zich dat het verwerven van het UL-certificaat de nodige perspectieven opent voor iLumen op de Amerikaanse afzetmarkt.

Wil je meer weten over de PIDbox?

Ontdek hoe de PIDbox het rendement van uw zonnepanelen verhoogt.

2 reacties

  1. Proficiat Ilumen!
    Toch een hele klus om dit klaar te krijgen voor US en Canada.
    En na het behalen, komt het systematisch onderhouden van documentatie en supply chain.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS