PIDbox referentie Deinze
iLumen voegt PIDbox Mini 40A toe aan productgamma

iLumen ontwikkelde de gepatenteerde PIDbox technologie, die bijdraagt aan de rendementsverhoging en levensduurverlenging van zonnepanelen. Zopas kon onze onderneming de PIDbox Mini 40A toevoegen aan haar bestaand PIDbox productgamma.

Met de lancering van de PIDbox Mini 40A speelt iLumen in op de evolutie in de markt waarbij de ingangsstroom van decentrale (string)omvormers tot maximaal 40A kan oplopen.

De bestaande PIDbox Mini was voor zonnepaneleninstallaties met decentrale (string)omvormers begrensd tot een maximale ingangsstroom van 32A. Met de lancering van de PIDbox Mini 40A wordt deze grens verder opgetrokken, waardoor er minder snel gekozen dient te worden voor een duurdere PIDbox normal oplossing.

Productgamma PIDbox technologie

Productnaam Maximale PV-stroom Type omvormer
PIDbox Mini 25/32A String omvormer
PIDbox Mini 40A 40A String omvormer (single MPPT)
PIDbox Normal 75-350A Centrale omvormer

Wat betreft werking en uiterlijke kenmerken bestaat er geen onderscheid tussen de PIDbox Mini 40A en haar tegenhanger van 25/32A.

Een in gebruik genomen PIDbox Mini kan mits toevoeging van een specifieke splitterkabel worden omgevormd tot een PIDbox Mini 40A oplossing.

Wanneer u beslist een aanvraag te doen voor de rendementsverhogende PIDbox, zullen onze experts op basis van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld de stringconfiguratie voor u bepalen welke PIDbox oplossing het meest geschikt is voor uw zonnepaneleninstallatie.

Wil je meer weten over de PIDbox?

Ontdek hoe de PIDbox het rendement van uw zonnepanelen verhoogt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS