iLumen winnaar Energy Globe Award Belgium

iLumen heeft vandaag de Energy Globe Award Belgium op zak gestoken. Experts van het Energy Globe evaluatiecomité evalueerden de meer dan 2.000 inzendingen uit zo’n 180 landen en duidden de gepatenteerde PIDbox van iLumen aan als winnaar onder de Belgische inzendingen.

De PIDbox is een toestel dat het rendement van zonnepanelen verhoogt en hun levensduur verlengt. Wat de PIDbox van iLumen zo uniek maakt, is dat dit gepatenteerde toestel als enige PID oplossing in de markt volledig onafhankelijk van de omvormer werkt. Bijgevolg zal de omvormergarantie na installatie van de PIDbox nooit in gedrang komen.

De PIDbox van iLumen wordt vandaag in zo’n 40 landen verdeeld en is toepasbaar op zowel kleinschalige als grootschalige zonnepanelenprojecten. Eerder werd iLumen voor zijn innovatieve technologie reeds bekroond met enkele Awards, waar vandaag dus de Energy Globe Award Belgium bijkomt.

iLumen's Pidbox

Energy Globe World Award

De Energy Globe Award werd in 1999 in het leven geroepen door de Oostenrijkse energiepionier Wolfgang Neumann en is één van de meest prestigieuze awards in de milieusector. Het doel van de award is om succesvolle duurzame projecten voor te stellen aan een breed publiek en samen naar oplossingen te zoeken.

De winnaars van de meer dan 180 deelnemende landen, waaronder iLumen als Belgische vertegenwoordiger, zullen op 5 juni worden voorgesteld op de World Environment Day en maken kans op de Energy Globe World Award. Tijdens de komende weken zal iLumen het officiële Energy Globe Award certificaat ontvangen.

Website Energy Globe Award: http://www.energyglobe.info/

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS