Infosessies op 24 hours iLumen European Solar Challenge (22 & 23 september)

Infosessies digitale meters en batterij-opslag

We kunnen er niet langer meer omheen. Vanaf 1 januari 2019 start de Vlaamse overheid met de uitrol van de digitale energiemeters. Zonnepaneleneigenaars komen als eerste aan de beurt.

De introductie van de digitale meter roept heel wat vragen op. Wat is bijvoorbeeld de impact op de terugdraaiende teller? Hoe zit het met mijn groenestroomcertificaten?

Om u beter te informeren over bovenstaande thema’s, organiseert iLumen samen met partneronderneming Futech enkele infosessies tijdens de 24 hours iLumen European Solar Challenge op Circuit Zolder.

Andere actuele thema’s die aan bod zullen komen:

Zonnepanelen 2.0: hoe ziet het zonnepaneel van de toekomst eruit?
– Hoe het prosumententarief halveren met thuisbatterij iLubat?
Onafhankelijk van het net zonnepanelen plaatsen, kan dat al?
– Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen en hun levensduur verlengen met de PIDBox?

24 hours iLumen European Solar Challenge

De 24 hours iLumen European Solar Challenge is de enige 24-urenrace ter wereld voor zonnewagens. Een twintigtal teams, waaronder het Belgische Punch Powertrain Solar Team, zullen op 22 en 23 september strijden voor de titel van Europees Kampioen.

Net als de deelnemers zullen ook de toeschouwers kunnen genieten van de geweldige sfeer die typisch is voor wedstrijden met zonnewagens. Bekijk hier een aantal foto’s van de editie van 2016, net als enkele schitterende video’s .

Naast de race wordt er met ‘Greenville’ een infomarkt geopend rond hernieuwbare energie. U kan er terecht voor al uw vragen omtrent zonnepanelen, batterijopslag en laadpalen voor elektrische voertuigen.

Voor de kleinsten onder ons wordt er kinderanimatie voorzien.

Schrijf u gratis in!

In functie van het aantal inschrijvingen zullen er op zaterdag 22 september en zondag 23 september tijdens de voormiddag (tussen 10 u en 12 u) enkele infosessies worden georganiseerd in het Congress Center gelegen in de Paddock van Circuit Zolder.  Bevestig nu alvast uw aanwezigheid!

Toegang tot infosessie en race is gratis mits inschrijving. Uiteraard zijn kinderen ook steeds welkom! 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Aantel personen (verplicht)


Zaterdag 19 septemberZondag 20 september

Akkoord privacybeleid
Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hier mee akkoord