Inschrijfformulier infosessie ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen?’ (24 & 25 sept 2016)

Infosessie PID bij zonnepanelen

Zoals u wellicht weet, krijgen zonnepanelen na verloop van tijd te maken met rendementsverliezen, onder andere ten gevolge van Potential Induced Degradation (PID).

Op vraag van verschillende klanten vinden wij het belangrijk om correct te informeren over hoe de PIDbox van iLumen het rendement van zonnepanelen met PID verhoogt en de levensduur ervan verlengt.

Omdat de optimale werking van zonnepanelen in eenieders belang is, organiseert iLumen op zaterdag 24 en 25 september een vijftal infosessies met als titel ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen’ ?

Infosessie

iLumen European Solar Challenge

Deze infosessies zal plaats vinden tijdens de iLumen European Solar Challenge, een unieke 24 uren race op Circuit Zolder waarin zonnewagens het zullen opnemen tegen het legendarische Tesla S model.

Op dit moment hebben reeds een twaalftal zonnewagenteams van over heel Europa hun deelname bevestigd. Onder hen het Belgische Punch Powertrain Solar Team (zie foto), dat vorig jaar nog knap vijfde werd tijdens de vermaarde World Solar Challenge, het officieuze wereldkampioenschap voor zonnewagens.

Tesla Zonnewagen

In de aanwezigheid van Chris Selwood, de drijvende kracht achter de vermaarde World Solar Challenge, zullen de teams strijden voor de Europese titel.

Net als de deelnemers zullen ook de toeschouwers kunnen genieten van de geweldige sfeer die typisch is voor wedstrijden met zonnewagens. Bekijk hier een aantal foto’s van de editie van 2014, net als enkele schitterende video’s .

Naast de race wordt er met ‘Greenville’ een informarkt geopend rond hernieuwbare energie.

iESC Thumb

Gezien het overrompelende succes zullen we tijdens het weekend van 24 en 25 september 5 infosessies organiseren. Deze zullen plaats vinden op volgende tijdstippen:

– Zaterdag 24 september van 11.00u tot 11.45u
– Zaterdag 24 september van 12.00u tot 12.45u
– Zaterdag 24 september van 17.00u tot 17.45u
– Zondag 25 september van 11.00u tot 11.45u
– Zondag 25 september van 12.00u tot 12.45u

De infosessies vinden plaats in het Congress Center gelegen in de paddock van Circuit Zolder.

Toegang voor infosessie en race is gratis mits inschrijving. U kan meerdere personen inschrijven, maar gelieve het exact aantal personen dat u inschrijft toe te voegen achter uw naam.

Schrijf u gratis in!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Aantal personen (verplicht)


Infosessie Thomas More Campus Turnhout (21 november)