Ismael award bis ok
Ismaël Ben-Al-Lal (CEO iLumen) eervol finalist VOKA Ondernemersprijs Herman Dessers

Ismaël Ben-Al-Lal, oprichter en CEO van iLumen en enkele andere bedrijven onder de U2P Group, was woensdagavond eervol finalist bij de   VOKA Ondernemersprijs Herman Dessers. Axel Verberckmoes en Gianne Levenstond (Levenstond Seafood) werden door de vakjury tot winnaar gekroond.

De VOKA ondernemersprijs Herman Dessers wordt jaarlijks uitgereikt sinds 1995 om een Limburger, een Limburgs bedrijf, een vereniging, instelling of groep die op economisch, sociaal, cultureel of wetenschappelijk gebied, een opmerkelijke prestatie heeft geleverd, ‘aanmoedigend’ te belonen.

Tijdens een boeiende slotshow onder leiding van TV-persoonlijkheden Cynthia Reekmans en Rudi Moesen op Corda Campus in Hasselt, die ook online via een livestream gevolgd kon worden, werden Axel Verberckmoes en Gianne Levenstond (Levenstond Seafood) tot winnaar uitgeroepen.

Toch mogen Ismaël Ben-Al-Lal en de andere finalist Sam Strijckmans (Nitto EMA) met de nodige trots terug kijken op het parcours dat ze de voorbije jaren als ondernemer hebben afgelegd.

iLumen wenst Axel Verberckmoes en Gianne Levenstond  en het voltallige Levenstond Seafood team van harte proficiat met het behalen van de VOKA Ondernemersprijs Herman Dessers.

Applaus voor de genomineerden


Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

2 reacties

  1. Wat is de regeling voor mensen die elektrisch verwarmen, en die geen recht meer hebben van de terugdraaiende meter. bvb iemand heeft panelen voor 10000kw, maar om dat hij elektrisch verwarmt heeft hij gedurende zomer een teveel van ongeveer 2/3 van het vermogen. Zonder terugdraaiende meter verliest hij het vermogen dat hij in de winter nodig heeft, er is geen batterij die hier bruikbaar voor is. graag een duidelijk antwoord. xavier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS