Kruip achter stuur van Tesla tijdens iLumen European Solar Challenge!

24 hours iLumen European Solar Challenge bezoek Punch Powertrain Solar Team

Kruip achter stuur van Tesla tijdens iLumen European Solar Challenge!

Geïnteresseerd in alles wat met zonne-energie en elektrische wagens te maken heeft? Er altijd al van gedroomd om met een snelle wagen op een bekend racecircuit te rijden ? Dan heeft iLumen een ongelofelijk aanbod voor u !

24 hours iLumen European Solar Challenge bezoek Punch Powertrain Solar Team

Zoals u wellicht reeds weet organiseert iLumen op 24 en 25 september de 24 hours iLumen European Solar Challenge. Tijdens deze unieke 24 uren race zullen een tiental zonnewagens van over de hele wereld, waaronder het Belgische Punch Powertrain Solar Team, het op Circuit Zolder opnemen tegen het legendarische Tesla S model.

Dankzij iLumen krijgt u de kans om zich kandidaat te stellen om gedurende 2 uur aan de race deel te nemen achter het stuur van één van de Tesla S wagens!

24 hours iLumen European Solar Challenge banner

Stel u kandidaat!

Geïnteresseerd? Het enige wat u moet doen is zich kandidaat stellen via onderstaand formulier en aangeven waarom u een geschikte kandidaat bent om deze unieke uitdaging aan te gaan!

Deelname kan uiteraard enkel mits medische geschiktheid en een test van uw stuurvaardigheden. Wanneer u bij de winnaars bent zullen wij u contacteren voor verdere concrete afspraken.

Veel succes!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw motivatie (verplicht)

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *