Infosessie Gent
Meer dan 150 geïnteresseerden volgen infosessie ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen?’ in Gent

Op maandagavond 23 januari hield de ‘roadshow’ van iLumen halt in Gent. Ondanks dat de griep heel wat afzeggingen tot gevolg had, vonden een goede 150 geïnteresseerden de weg naar Odisee Hogeschool, gelegen op de Technologiecampus in Gent. 

Pieter Vangeel, Project Manager bij iLumen, sprak de aanwezigen als eerste toe in de vorm van een korte voorstelling van iLumen en zijn producten. Vervolgens nam Peter Alen (Docent Energietechnologie – Elektromechanica Thomas More Hogeschool Kempen) het woord. Hij lichtte een stage-onderzoek van twee van zijn studenten toe, met als voornaamste conclusie dat de PIDbox het rendement van zonnepanelen gemiddeld met 7,5% verhoogt. Tenslotte ging Project Engineer Kristof Gaukema in op de werking van de PIDbox. Ook stond hij stil bij de manieren waarop rendementsverliezen kunnen worden opgespoord. De infosessie werd afgesloten met een gezellige nababbel.

iLumen wenst Odisee Hogeschool te bedanken voor de hartelijke ontvangst en alle aanwezigen voor hun zeer gewaardeerde deelname.

Op 30 januari verhuist de roadshow van iLumen naar KULak Kortrijk. Op 20 maart doet iLumen de Universiteit Hasselt aan. Inschrijven kan nog steeds via deze link.

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Meer
BLOGS