Infosessie iLumen digitale meter Universiteit Hasselt
Meer dan 300 aanwezigen bij infosessie ‘Digitale meter & premie batterij-opslag’

Op maandag 21 oktober organiseerde iLumen op Universiteit Hasselt (Campus Diepenbeek) de infosessie ‘Digitale meter & premie batterij-opslag’. Meer dan 300 aanwezigen woonden deze infosessie bij.

Tijdens de infosessie kwamen brandend actuele thema’s zoals de uitrol van de digitale meter en de premie voor batterij-opslag aan bod. Uit de reacties op de nieuwsbrief die iLumen wekelijks verstuurt, blijkt immers dat deze topics vandaag nog tal van vragen oproepen bij zonnepaneleneigenaars. Tijdens de infosessie trachtte iLumen helderheid te scheppen omtrent de bestaande onzekerheden.

Productinnovaties

Naast de actuele topics, gaven de ingenieurs van iLumen ook toelichting bij de werking van thuisbatterij iLubat en de rendementsverhogende PIDbox. Peter Alen (Docent Energietechnologie aan de Thomas More Hogeschool in Geel) gaf nader toelichting bij het onderzoek van enkele studenten naar de rendementsverhoging bij zonnepanelen door installatie van de PIDbox.

Moderator van dienst was tv-persoonlijkheid Cynthia Reekmans.

De avond werd afgesloten met een gezellige receptie waarop de aanwezigen hun vragen konden voorleggen aan de ingenieurs en Energie Adviseurs van iLumen.

Fotogallerij

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

2 reacties

  1. Wel linken naar jullie bedrijf, maar geen link naar de feitelijke info: “digitale meter en premie batterijopslag”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS