Netwerk Voka Fietst houdt op veilige wijze halt bij iLumen

Voor het vijfde jaar op rij fungeerde iLumen als start- en aankomstplaats voor Netwerk Voka Fietst. Ook in deze bizarre Corona tijden maakte een uitgebreid deelnemersveld van zo’n 30 ondernemers op woensdag 27 mei tijd vrij voor een fikse fietstocht in de omgeving van Tessenderlo.

Zoals steeds stond een veilig verloop voorop. Dit jaar werden in het kader van de uitbraak van het Corona COVID-19 virus tevens de nodige maatregelen in acht genomen met betrekking tot ‘social distancing’.  Het traditionele netwerkmoment na afloop zat er hierdoor helaas niet in. De deelnemers lieten het alvast niet aan hun hart komen en maakten er een gezellige een sportieve avond van.

Kapiteins

Het deelnemersveld werd in twee groepen opgedeeld, elk begeleid door één kapitein. De groep der ‘gevorderden’ legde onder impuls van onze zaakvoerder en triatleet Ismaël Ben-Al-Lal een traject van maar liefst 74,2 km af langs Tessenderlo, Beringen, Heusden-Zolder, Hasselt, Herk-de-Stad en Halen.

Voka Fietst 2020

Ook de tweede groep, onder kapiteinschap van fervent wielertoerist Peter Van Oeteren, leverde een meer dan verdienstelijke prestatie af over een afstand van 56,9 km.

Fotogallerij

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS