Nieuwjaarsactie 2018 – Win gepersonaliseerde Ridley Shimano fiets!

Nieuwjaarsactie 2018 – Win gepersonaliseerde Ridley Shimano fiets!

Ook tijdens het nieuwe jaar kan u een pak euro’s en energie besparen door een jaarlijkse controle en reinigingsbeurt van uw installatie. Bovendien haalt u in combinatie met de PIDbox het maximale rendement uit uw zonnepanelen.

Om het nieuwe jaar goed in te zetten, pakt iLumen uit met een unieke, niet te missen actie! Bevestig vóór 13 januari 2018 de aankoop van uw PIDbox en krijg 50% korting op het pakket controle & reiniging (t.w.v. 249€), bestaande uit:

  • Een volledige controle van uw installatie
  • Een reiniging van uw zonnepanelen door onze experts
  • Een PID coating (zorgt voor extra rendement)

Ontdek in de brochure de volledige controle en onderhoudsprocedure.

Extra-rendement-zonnepanelen
Win een Ridley Shimano fiets

Onder de deelnemers verloten wij bovendien in samenwerking met Ridley één exclusieve Fenix SL – Shimano 105 11s Mix koersfiets ter waarde van 2.499 euro! 

De winnaar mag gratis zijn fiets customizen in de gewenste kleuren via de 3D-customizer van Ridley. Het frame wordt na de keuze van de kleuren op maat gelakt en gepersonaliseerd met de naam van de winnaar!

Ridley Fiets

Mis deze unieke aanbieding niet!

Haal dankzij een goed onderhouden installatie en een PIDbox het maximale rendement uit uw zonnepanelen en trotseer weer en wind met een prachtige, gepersonaliseerde koersfiets!

Voorwaarden aanbieding

De tijdelijke aanbieding geldt enkel onder volgende voorwaarden: een zonnepaneleninstallatie ≤ 10kVA met gewoon glas voorzien van een glad oppervlak (niet voor bv. prismaglas), aankoop van minstens 1 PIDbox Mini.

De reiniging en controle waarvan sprake worden door een onderaannemer van iLumen uitgevoerd en is enkel mogelijk aan de gestelde voorwaarden op een maximale hoogte van 7 meter. Prijs voor reiniging van solar trackers op aanvraag.

Voor woningen ouder dan 10 jaar wordt een btw-percentage van 6% toegepast. Bij jongere woningen geldt een btw-percentage van 21%.

De tijdelijke aanbieding is enkel van toepassing op zonnepaneleninstallaties met een maximaal omvormervermogen ≤ 10 kVA.

De tijdelijke aanbieding geldt enkel voor zonnepaneleninstallaties gelegen in België.

Enkel deelnemers die uiterlijk op 12 december om 23.59u de aankoop van hun PIDbox bevestigen, komen in aanmerking voor de actievoorwaarden.

De winnaar van de tijdelijke aanbieding wordt op 13 december geloot door gerechtsdeurwaarderskantoor Omerus uit Hasselt.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *