Nieuwjaarsactie 2018 – Win gepersonaliseerde Ridley Shimano fiets!

Ridley Fiets

Nieuwjaarsactie iLumen

Ook tijdens het nieuwe jaar kan u een pak euro’s en energie besparen door een jaarlijkse controle en reinigingsbeurt van uw installatie. Bovendien haalt u in combinatie met de PIDbox het maximale rendement uit uw zonnepanelen.

Om het nieuwe jaar goed in te zetten, pakt iLumen uit met een unieke, niet te missen actie! Bevestig uiterlijk op zaterdag 13 januari 2018 (23.59u) de aankoop van uw PIDbox en krijg 50% korting op het pakket controle & reiniging (t.w.v. 249€).

Onder de personen die een PIDbox aankopen, verloten wij bovendien in samenwerking met Ridley één exclusieve Fenix SL – Shimano 105 11s Mix koersfiets, met gepersonaliseerd frame, ter waarde van 2.499 euro ! 


Referenties


Extra-rendement-zonnepanelen

Nieuwjaarsactie 2018

Vraag vandaag uw rendementsverhogende PIDbox aan. Indien u uiterlijk op zaterdag 13 januari 2018 (23.59u) de PIDbox effectief bestelt, krijgt u 50% korting op het pakket reiniging & controle (t.w.v. 249€) bestaande uit:

Deze controle omvat:

Een opbrengstcontrole.
Door rekening te houden met de oriëntatie van de zonnepanelen alsook hun hellingsgraad kunnen we nagaan of uw installatie volgens verwachting presteert.

Een stringcontrole.
Via de PV-tester kunnen we nagaan of de panelen correct zijn aangesloten. Door de panelen periodiek met deze methode te laten controleren, kan eventuele degradatie in een vroeg stadium worden opgespoord.

Een thermografie.
Met een thermografische camera kunnen temperatuurverschillen binnen een paneel, binnen panelen van een string of binnen een veld van panelen van een volledige omvormer of stringcombinerbox in kaart worden gebracht.

Lees hier een volledig overzicht van een controle

Bespaar je zelf het risico om dakwerken uit te voeren en garandeer bovendien de optimale zorg voor uw installatie. Laat uw zonnepanelen reinigen door ons team van experts.

In samenwerking met de PIDbox geeft deze PID coating geeft uw zonnepanelen een extra rendementsboost.

Ontdek in de brochure de volledige controle en onderhoudsprocedure.


Win een Ridley Shimano fiets

Onder de personen die een PIDbox aankopen, verloten wij bovendien in samenwerking met Ridley één exclusieve Fenix SL – Shimano 105 11s Mix koersfiets ter waarde van 2.499 euro! 

De winnaar mag gratis zijn fiets customizen in de gewenste kleuren via de 3D-customizer van Ridley. Het frame wordt na de keuze van de kleuren op maat gelakt en gepersonaliseerd met de naam van de winnaar!


Mis deze unieke aanbieding niet!

Haal dankzij een goed onderhouden installatie en een PIDbox het maximale rendement uit uw zonnepanelen en trotseer weer en wind met een prachtige, gepersonaliseerde koersfiets!


Voorwaarden aanbieding

De tijdelijke aanbieding geldt enkel onder volgende voorwaarden: een zonnepaneleninstallatie ≤ 10kVA met gewoon glas voorzien van een glad oppervlak (niet voor bv. prismaglas), aankoop van minstens 1 PIDbox Mini.

De reiniging en controle waarvan sprake worden door een onderaannemer van iLumen uitgevoerd en is enkel mogelijk aan de gestelde voorwaarden op een maximale hoogte van 7 meter. Prijs voor reiniging van solar trackers op aanvraag.

Voor woningen ouder dan 10 jaar wordt een btw-percentage van 6% toegepast. Bij jongere woningen geldt een btw-percentage van 21%.

De tijdelijke aanbieding is enkel van toepassing op zonnepaneleninstallaties met een maximaal omvormervermogen ≤ 10 kVA.

De tijdelijke aanbieding geldt enkel voor zonnepaneleninstallaties gelegen in België.

Enkel deelnemers die uiterlijk op zaterdag 13 december om 23.59u de aankoop van hun PIDbox bevestigen, komen in aanmerking voor de actievoorwaarden.

De winnaar van de tijdelijke aanbieding wordt op 15 december geloot door gerechtsdeurwaarderskantoor Omerus uit Hasselt.