Infosessie iLumen Kortrijk
Ook West-Vlaanderen loopt storm voor infosessie iLumen

Op maandagavond 30 januari hield de ‘roadshow’ van iLumen halt in Kortrijk. Net als vorige week in Gent eiste de griep opnieuw zijn tol bij heel wat ingeschrevenen. Toch mocht iLumen zo’n 125 geïnteresseerden verwelkomen in de gebouwen van KU Leuven Kulak.

Frans Joosten, Sales Manager sprak de aanwezigen als eerste toe in de vorm van een korte voorstelling van iLumen en zijn producten. Vervolgens nam Peter Alen (Docent Energietechnologie – Elektromechanica Thomas More Hogeschool Kempen) het woord. Hij lichtte een stage-onderzoek van twee van zijn studenten toe, met als voornaamste conclusie dat de PIDbox het rendement van zonnepanelen gemiddeld met 7,5% verhoogt. Tenslotte ging Project Engineer Kristof Gaukema in op de werking van de PIDbox. Ook stond hij stil bij de manieren waarop rendementsverliezen kunnen worden opgespoord. De infosessie werd afgesloten met een gezellige nababbel.

iLumen wenst KU Leuven Kulak te bedanken voor de hartelijke ontvangst en alle aanwezigen voor hun zeer gewaardeerde deelname.

Op 20 maart doet iLumen de Universiteit Hasselt aan. Enkele weken later, op 8 mei, verhuist onze ‘road show’ naar Lier. Inschrijven kan via deze link.

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS