Recordeditie infosessie ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen?’ op Universiteit Hasselt

Infosessie Hasselt

Recordeditie infosessie ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen?’ op Universiteit Hasselt

Op maandag 20 maart zakten zo’n 230 geïnteresseerden af naar Universiteit Hasselt voor de infosessie ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen?’.

Frans Joosten, Sales Manager sprak de aanwezigen als eerste toe in de vorm van een korte voorstelling van iLumen en zijn producten. Vervolgens nam Peter Alen (Docent Energietechnologie – Elektromechanica Thomas More Hogeschool Kempen) het woord. Hij lichtte een stage-onderzoek van twee van zijn studenten toe, met als voornaamste conclusie dat de PIDbox het rendement van zonnepanelen gemiddeld met 7,5% verhoogt. Tenslotte ging Project Engineer Kristof Gaukema in op de werking van de PIDbox. Ook stond hij stil bij de manieren waarop rendementsverliezen kunnen worden opgespoord.

Na afloop kregen de aanwezigen gelegenheid om hun vragen te stellen aan de aanwezige Energie Adviseurs van iLumen.

PIDbox verloot

Ook werd er onder toezicht van Gerechtsdoorwaarderskantoor Omerus Hasselt één PIDbox Mini verloot onder de personen die ter plaatse intekenden. De winnaar zal hiervan telefonisch op de hoogte worden gesteld.

iLumen wenst Universiteit Hasselt te bedanken voor de hartelijke ontvangst en alle aanwezigen voor hun zeer gewaardeerde deelname.

Op 8 mei verhuist de ‘roadshow’ van iLumen naar Lier, een week (15 mei) later organiseren we een infosessie in Aalst. Inschrijven kan via deze link.

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Share this post

Comment (1)

  • Silke Reply

    Niet enkel technologie kan helpen om het rendement te verhogen. Goed onderhoud is sowieso ook belangrijk!

    4 juli 2017 at 14:11

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *