Redders in nood

Zonnepanelen zoom

Redders in nood

redder

Heel wat bedrijven met een installatie van zonnepanelen krijgen te maken met een opmerkelijk lagere opbrengst. Meestal het gevolg van installateurs die de installatie plaatsten zonder de nodige kennis of gebruik te maken van kwalitatief minder materialen. Bovendien zijn heel wat installateurs ondertussen failliet, waardoor je niet meer bij hen terecht kunnen met vragen en problemen.

Ilumen is een gerenomeerd ingenieursbureau dat alle problemen voor u opspoort en ze ook oplost. Ilumen zorgt op elk moment voor een perfecte monitoring van uw installatie. Bovendien beschikt Ilumen over een eigen productengamma om zo uw installatie weer 100% van zijn oorspronkelijk vermogen te laten opwekken.

De PID box is het bekendste gepantenteerde product wat ervoor zorgt dat al het rendement verlies door PID (een van de degradatie factoren van een installatie) teniet gedaan wordt en het rendement van uw installatie terug stijgt.

Ilumen zorgt er voor dat uw investering rendeert en dat ook in de toekomst blijft doen.


Hieronder een aantal referenties. Deze bedrijven getuigen hoe Ilumen hen adviseerde, op korte termijn een oplossing realiseerde voor hun probleem en ook nu zorgt voor een nauwkeurige opvolging en monitoring van hun project.

In 2011 lieten we een zonnepanelenpark van 3000 panelen aanleggen. Toen de installateur failliet ging, bleef ons project onafgewerkt achter. Maar de ingenieur van Ilumen losten al onze problemen op.
De vooropgestelde rendementen worden nu behaald, en we krijgen daar een maandelijks verslag van. Bij het minste probleem aan onze installatie, worden we meteen op de hoogte gebracht door Ilumen.

 

ilumen nam de monitoring van onze zonnepanelen over toen onze installateur over kop ging. Ilumen lichtte onze installatie ook volledig door en alle mankementen werden weggewerkt.
Dankzij de monitoring van Ilumen worden we nu op de hoogte gebracht van het minste probleem met onze installatie. Samen met Ilumen zoeken we dan naar de meest efficiënte oplossing. Laat de zon nu maar schijnen!

 


De service, snelheid van reparatie en rapportering door Ilumen verloopt nagenoeg perfect. Ze hielpen ons uit de nood toen onze installateur de boeken moest neerleggen. Zonder dat ze over de nodige plannen of informatie beschikten, zorgde Ilumen voor een snelle doorlichting van onze installatie. Binnen de kortste keren stond die weer helemaal op punt. We bevelen Ilumen dan ook heel warm aan!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *