Enkele tevreden klanten aan het woord

iLumen is bijzonder trots op zijn meer dan 5.000 tevreden klanten, verspreid over zo’n 40 landen en samen goed voor een geïnstalleerd vermogen > 550 MW. Graag laten we enkele van onze industriële klanten aan het woord om hun ervaringen met onze onderneming met u te delen!

PIDbox referentie Deinze

Rendementstoename van 15%

Amper één week na de installatie van de PIDbox was het rendement van onze zonnepanelen toegenomen met maar liefst 15%.

We konden dus onmiddellijk genieten van een rendementsverhoging. De onderneming was dan ook uitermate tevreden met de resultaten van dit praktijkexperiment.

Juwi Energie Rinnovabili

PIDbox brengt niveau van slechte zonnepanelensysteem weer op niveau

Ik heb sinds bijna een jaar een PIDbox, omdat ik in één van mijn twee systemen last had van PID. Omdat beide systemen rapporteren via het Kostal Piko Solar Portal heb ik van beide systemen (met en zonder PIDbox) van maand tot maand de ontwikkeling kunnen bijhouden. Ik ben enthousiast, omdat de PIDbox daadwerkelijk de opbrengst van het slechte systeem weer op niveau heeft gebracht.

Peter van der Lugt

Duurzaam Bouwexpert

Zonnepanelen

2e plaats in Solar Race dankzij PIDbox

We hebben de PIDbox van iLumen op onze zonnewagen geïnstalleerd voor de 24 hours iLumen European Solar Challenge, het Europees Kampioenschap voor zonnewagens.

De wagen waarmee we op Circuit Zolder deelnamen is 4 jaar oud. Een goede 2 maanden voor de race hebben we de PIDbox aangesloten zodat deze ’s nachts de efficiëntie van het zonnepaneel verhoogde. Dit heeft ervoor gezorgd dat we als tweede zijn geëindigd.

Lynn De Haes

Punch Powertrain Solar Team

solar team punch powertrain

Aanzienlijke stijging rendement dankzij PIDbox

We installeerden de PIDbox van iLumen op een zonnepaneleninstallatie uitgerust met Tigo optimizers. Enkele maanden later monitorden we de prestaties van onze installatie en stelden we vast dat het rendement van de zonnepanelen waarop de PIDbox geïnstalleerd werd, gevoelig was gestegen ten opzichte van de panelen waarop er geen PIDbox werd geïnstalleerd.

Fanos PV Park

Cyprus

PIDbox - Tigo optimizers (29 juli).jpg Def

Van negatief rendement naar een rendement dat boven verwachtingen lag.

”Bij één van mijn zonneparken werd ik geconfronteerd met zeer negatieve rendementen. Ik ging op zoek naar een bedrijf dat onze kon helpen en kwam zo bij iLumen terecht. De PIDbox werd geïnstalleerd en al na 3 maanden werd duidelijk dat de rendementen plots boven de verwachtingen zaten. Uiteindelijk pasten we de PIDbox technologie van iLumen toe op al mijn zonnepanelenparken. Ook daar boekten we zeer goede resulaten.

Marc Coppens

CEO Yuki

Zonnepanelenleverancier ging failliet waarna iLumen me uit de nood hielp.

Aangezien mijn zonnepaneleninstallatie werd geplaatst door een leverancier die failliet ging, nam Ilumen het volledige project over. Met dank aan de PIDbox verhoogde het rendement van de zonnepanelen.

Bert Prouvé

Zoutleeuw

Rendementsverhoging zichtbaar binnen 2 maanden.

In maart plaatsten we een PIDbox bij drie van onze installaties. Reeds in april en mei konden we een rendementsverhoging vaststellen bij onze zonnepanelen.
De investering in de PIDbox bleek duidelijk een goede keuze.

Jurgen Gobyn

CEO - Gobo Transports & Logistics