‘Slimme doos kan fameuze award in München binnenrijven’

iLumen's Pidbox

‘Slimme doos kan fameuze award in München binnenrijven’

iLumen, de Limburgse onderneming die optreedt als dokter voor ondermaatse zonnepanelen, is genomineerd voor de prestigieuze awards op Intersolar Europe, de meest gekende beurs in de sector van de zonnepanelen.

PIDbox MiniThumb

Meer concreet is iLumen (als enige Belgische onderneming) voorgedragen voor de PIDbox Mini, een installatie die ervoor zorgt dat het productiviteitsverlies van zonnepanelen ongedaan wordt gemaakt en dus de levensduur wordt verlengd.

In tegenstelling tot andere systemen op de markt, kiest iLumen voor een seriële schakeling van de PIDbox. Hierdoor is er geen invloed op de omvormers.

iLumen presenteert in München bovendien een primeur. Het bedrijf uit Tessenderlo heeft een voeding ontwikkeld die in staat is om de prestaties van de PIDbox nauwkeurig te monitoren en naargelang de behoefte, meer of minder stroom door te geven. Hierdoor verbruikt de box minder energie in de stand-by modus. Kortom, de wereld zal zich in München kunnen vergapen aan de snufjes die op Limburgse bodem uitgedokterd zijn.

Bron: Made in Limburg

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *