Site pictogram Ilumen

Studenten WICO Sint-Hubertus Neerpelt brengen bezoek aan iLumen

Bedrijfsbezoek WICO Campus Sint-Hubertus aan iLumen

Op dinsdag 12 februari brachten een tiental studenten van WICO Campus Sint-Hubertus Neerpelt een bezoek aan iLumen. Zij werden te woord gestaan door zaakvoerder Pieter Vangeel.

Hij verzorgde een presentatie waarin de werking van iLumen en partneronderneming Futech werd toegelicht.  Ook gaf hij meer inzicht in de werking van productinnovaties PIDbox en iLubat.

Verder konden de studenten tijdens hun rondleiding in de vernieuwde gebouwen genieten van enkele demonstraties, zoals bijvoorbeeld een flash test en een elektroluminescentie test. Deze laatste test maakt het mogelijk om na te gaan in welke mate zonnepanelen te maken hebben met rendementsverliezen ten gevolge van Potential Induced Degradation en/of schade. Om het bezoek af te sluiten kregen de studenten de kans om vanaf een hoogtewerker een blik te werpen op de zonnepaneleninstallatie die de gebouwen van iLumen van energie voorziet.

iLumen wenst de studenten en begeleiders van WICO Campus Sint-Hubertus Neerpelt te bedanken voor hun interesse in onze onderneming en hun enthousiasme tijdens de rondleiding.

Fotogallerij

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Mobiele versie afsluiten