iLusmart - de digitale datamonitor

De iLusmart is een digitale datamonitor die gekoppeld wordt aan uw digitale meter en op die manier uw verbruiksgegevens kan registreren, meer bepaald de afgenomen stroom. Als u in het bezit bent van een zonnepaneleninstallatie registreert de datamonitor ook de teruggeleverde stroom.

ilumenU kan uw actuele afname- en injectiestromen opvolgen via de handige app

ilumenU krijgt interessante inzichten in uw verbruiksprofiel

ilumenU ontvangt gepersonaliseerde tips voor energiebesparing

ilumenU kan uw gegevens opvolgen op mobiel, tablet en computer

iLusmart digitale monitor

Inzicht in verbruiksgegevens

Aan de hand van de iLusmart App kan u uw verbruiksgegevens gemakkelijk in realtime raadplegen en opvolgen. Op basis van uw verbruik biedt de app u ook gepersonaliseerde adviezen om u te helpen uw direct verbruik van zonne-energie te verhogen, zodat u gevoelig op uw energierekening kan besparen.

Op deze manier biedt de App niet alleen interessante inzichten in uw verbruiksprofiel, maar levert ze ook adviezen over hoe u optimaal op uw energiefactuur kan besparen.

De iLusmart App is ook modulair uitbreidbaar met specifieke widgets voor zonnepanelen, batterijopslagsystemen en laadsystemen voor elektrische voertuigen.

Download de App gratis in de App Store en Google Play Store.

iLusmart App

Nieuw tariefsysteem

Op 1 januari 2021 is voor nieuwe residentiële zonnepaneleninstallaties (omvormervermogen ≤ 10 kVA) het voordeel van de terugdraaiende teller verdwenen en is er een nieuw tariefsysteem in voege getreden, waarbij de netkosten worden berekend op basis van de werkelijke afname van het net.

Voor installaties die onder dit systeem vallen komt het erop neer om zo veel mogelijk zonne-energie te verbruiken op momenten dat de zon schijnt, oftewel een zo hoog mogelijk eigen verbruik te realiseren. De stroom die u zelf verbruikt is immers 8 keer meer waard dan de stroom die u eerst injecteert.

Met de iLusmart heeft u een duidelijk overzicht van uw afname- en injectiestromen binnen handbereik en krijgt u bovendien persoonlijke adviezen en tips om uw direct verbruik van zonne-energie te verhogen.

digitale meter zonnepanelen

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan


    Rendementsverhogende PIDboxThuisbatterij iLubatEV-laadsysteem iLuchargeWarmtebatterij iLuheatEnergiemonitor iLusmart