Stuur je energie slim aan met iLusmart

De iLusmart is een digitale datamonitor die gekoppeld wordt aan uw digitale meter en op die manier uw verbruiksgegevens kan registreren, meer bepaald de afgenomen stroom. Als u in het bezit bent van een zonnepaneleninstallatie registreert de datamonitor ook de teruggeleverde stroom.

Aan de hand van de iLusmart App kan u die gegevens gemakkelijk in realtime raadplegen en opvolgen. Op basis van uw verbruik biedt de app u ook gepersonaliseerde adviezen om u te helpen uw direct verbruik van zonne-energie te verhogen, zodat u gevoelig op uw energierekening kan besparen.

ilumenU kan uw actuele afname- en injectiestromen opvolgen via de handige app

ilumenU krijgt interessante inzichten in uw verbruiksprofiel

ilumenU ontvangt gepersonaliseerde tips voor energiebesparing

ilumenU kan uw gegevens opvolgen op mobiel, tablet en computer


digitale meter

Nieuw tariefsysteem

Onder het nieuwe tariefsysteem voor zonnepaneleneigenaars in Vlaanderen worden de nettarieven berekend op basis van de werkelijke afname van het net. Hoe minder u van het net haalt, hoe minder u zal moeten betalen. Het komt er dus op aan om uw direct verbruik te maximaliseren.

Met de iLusmart heeft u een duidelijk overzicht van uw afname- en injectiestromen binnen handbereik en krijgt u bovendien persoonlijke adviezen en tips om uw direct verbruik van zonne-energie te verhogen.


Vraag uw offerte aan


Rendementsverhogende PIDboxThuisbatterij iLubatEV-laadsysteem iLuchargeWarmtebatterij iLuheatEnergiemonitor iLusmart


Andere producten uit ons aanbod