Succesvolle infosessie ‘PID bij zonnepanelen’ bij Carbomat

Infosessie Carbomat

Succesvolle infosessie ‘PID bij zonnepanelen’ bij Carbomat

Op woensdag 21 september vond bij Carbomat Group de infosessie ‘PID bij zonnepanelen’ plaats. Het aanwezige publiek van installateurs kreeg een boeiende uiteenzetting over de PIDbox, het toestel dat het rendement van zonnepanelen verhoogt en de levensduur ervan verlengt.

De infosessie ging van start met een verwelkoming van Koen Cassenaer (COO Carbomat) die toelichting gaf bij de activiteiten en werking van zijn onderneming. Nadien nam Pieter Vangeel, Project Manager van iLumen het woord met een bedrijfsvoorstelling en een beknopte uiteenzetting over hoe de PIDbox het rendement van zonnepanelen verhoogt en de levensduur ervan verlengt.

Vervolgens was het de beurt aan Kristof Gaukema, Project Engineer bij iLumen. Hij ging dieper in op het fenomeen PID en de manieren waarop dit opgespoord kan worden. Tijdens het vervolg van zijn uiteenzetting gaf Kristof verdere toelichting bij de werking van de PIDbox.

Na de verschillende uiteenzettingen kreeg het publiek ruim de tijd om vragen te stellen aan de aanwezige experts van iLumen. Afgesloten werd er met een receptie waarop men gezellig kon nababbelen met een hapje en drankje. iLumen wenst Carbomat uitvoerig te bedanken voor de vlekkeloze organisatie van deze infosessie.

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief !

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *