Infosessie Groep T Leuven
Druk bijgewoonde infosessie in prachtig kader Groep T Leuven

Op donderdagavond 8 december hield de ‘roadshow’ van iLumen halt in Leuven. In de prachtige infrastructuur van Groep T (KU Leuven) woonden een kleine 150 personen de infosessie ‘Hoe het rendement van zonnepanelen verhogen?’ bij.

Frans Joosten, Sales Manager bij iLumen, sprak de aanwezigen als eerste toe in de vorm van een korte voorstelling van iLumen en zijn producten. Vervolgens nam Peter Alen (Docent Energietechnologie – Elektromechanica Thomas More Hogeschool Kempen) het woord. Hij lichtte een stage-onderzoek van twee van zijn studenten toe, met als voornaamste conclusie dat de PIDbox het rendement van zonnepanelen gemiddeld met 7,5% verhoogt. Tenslotte ging Project Engineer Kristof Gaukema in op de werking van de PIDbox. Ook stond hij stil bij de manieren waarop rendementsverliezen kunnen worden opgespoord.

De infosessie werd afgesloten met een gezellige receptie rondom de kerstboom in het prachtige Atrium van KUL Campus Groep T. In januari verhuist de roadshow van iLumen naar Gent (23 januari) en Kortrijk (30 januari). Inschrijven kan nog steeds via deze link.

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

2 reacties

 1. heel leerrijke en goed gestruktureerde infosessie
  de opportuniteit een pidbox te installeren zal ik zeker met mijn installateur bespreken
  het aanbod van een verlengde sinterklaasactie te genieten vond ik fijn en welkom, maar de voorwaarde immediaat de avond zelf te moeten bestellen lijkt mij wat overdreven agressief
  met dank niettemin voor deze fijne infovergadering
  mvg
  alain goyens

  1. Geachte heer Goyens,

   Fijn om te horen dat u tevreden bent over de infosessie van gisteren in Leuven. Hou zeker onze website en/of nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele PIDbox acties in de toekomst.

   Aarzel niet ons te contacteren bij eventuele bijkomende vragen of opmerkingen.

   Prettig dag verder!

   Thomas Voets
   Marketing & Communicatie
   iLumen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS