CD&V-voorzitter Wouter Beke assembleert PIDbox bij iLumen

Wouter Beke assemblage PIDbox bij iLumen

CD&V-voorzitter Wouter Beke assembleert PIDbox bij iLumen

Twee jaar geleden besloot UNIZO Limburg om de derde vrijdag van de maand november om te dopen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Op deze dag worden ondernemers bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen die het ondernemerslandschap van vandaag zo sterk kleuren. iLumen kreeg de eer om Wouter Beke te ontvangen.

De partijvoorzitter van CD&V en burgemeester van Leopoldsburg werd tijdens zijn ‘stagedag’ vergezeld door Bart Lodewyckx, directeur van UNIZO Limburg. Zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal lichtte de aanpak van iLumen toe en verzorgde een rondleiding door het bedrijf.

Het hoogtepunt van het bezoek was ongetwijfeld het moment waarop de heer Beke zelf de kans kreeg om een PIDbox te assembleren. Dit gepatenteerd toestel wordt tussen de zonnepanelen en de omvormer geïnstalleerd en herstelt ’s nachts de met PID aangetaste zonnecellen, wanneer deze niet meer actief zijn. Hierdoor verhoogt het rendement van de zonnepanelen terwijl de levensduur ervan verlengd wordt.

Zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal voelde zich uiteraard zeer vereerd met de komst van de CD&V-voorzitter. “We zijn vanzelfsprekend erg trots op deze verwezenlijking. We vonden het belangrijk om Wouter Beke de kans te geven om zelf de handen uit de mouwen te steken. Daarom lieten we hem zelf een PIDbox assembleren.”

Fotoreportage  bezoek Wouter Beke

Tweet Wouter Beke

[/vc_column][/vc_row]

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *