Zaakvoerder iLumen deelnemer panelgesprek tijdens partner event Agoria Solar Team

Agoria Solar Team - Ismaël Ben-Al-Lal iLumen

Zaakvoerder iLumen deelnemer panelgesprek tijdens partner event Agoria Solar Team

Op donderdag 25 april organiseerde het Agoria Solar Team zijn partner event in het Havenhuis in Antwerpen. Als lid van het STEM-platform nam zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal van iLumen deel aan een panelgesprek.

Net als zijn collega-zaakvoerder Pieter Vangeel maakte Ismaël deel uit van het Belgisch zonnewagenteam dat in 2007 als tweede finishte op de World Solar Challenge in Australië. Beide zaakvoerders zijn het Solar Team vandaag nog steeds zeer genegen. Elke twee jaar organiseert iLumen op Circuit Zolder de 24 hours iLumen European Solar Challenge, de op één na grootste zonnewagenrace ter wereld.

STEM-platform

Tijdens het partner event van het Agoria Solar Team nam Ismaël Ben-Al-Lal als lid van de stuurgroep van het STEM-platform deel aan een panelgesprek met onder andere Marc Lambotte (CEO Agoria).

Het STEM-platform is een onafhankelijke groep experten die de Vlaamse Regering adviseert over het STEM-actieplan en prioriteiten voorstelt. De Vlaamse Regering stelt de leden aan. Zij zetten hun kennis, ervaring en netwerk in om via het STEM-platform de beoogde doelstellingen uit het actieplan te bereiken.

De STEM-stuurgroep zet het advies van het STEM-platform om in concrete initiatieven en beslissingen.

Fotogallerij

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *