Ismaël Koning 50 years
Zaakvoerder iLumen neemt deel aan panelgesprek met Koning Filip

In het kader van 50 jaar sociaal statuut voor zelfstandigen nam zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal woensdagavond deel aan een panelgesprek met Koning Filip. Ook Premier Charles Michel en Denis Ducarme, Federaal minister van Middenstand, Zelfstandigen, KMO’s, Landbouw en Maatschappelijke Integratie woonden het gesprek bij.

50 years of independence koning Filip

Ismaël Ben-Al-Lal werd samen met 10 andere Belgische ondernemers verkozen om deel te nemen aan het panelgesprek met de Vorst. Die toonde zich erg geïnteresseerd in de persoonlijke situatie van zijn gesprekspartners en peilde ook naar hun uitdagingen voor de toekomst.

‘Verschil betekenen voor de toekomst’

“Als zaakvoerder kan ik dagelijks keuzes maken die een verschil kunnen betekenen voor onze toekomst”, reageerde Ismaël Ben-Al-Lal op de vraag waar hij als ondernemer het meeste voldoening uit haalt.

“De energiemarkt is volledig in transitie en het geeft voldoening om hierin een leidende rol te spelen. Ook uit het feit dat de producten van iLumen vandaag in 40 landen aan de man worden gebracht, haal ik veel voldoening, net als uit het feit dat we met Futech sterk vertegenwoordigd zijn in het Belgisch zonnepanelenlandschap.”

Fotogallerij

Meer van dit soort nieuws ontvangen?

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS