Zaakvoerder iLumen verzorgt fel gesmaakte presentatie op Energy Storage & Distribution

Op 26 november vond in Antwerpen de vierde editie van Energy Storage and Distribution plaats. Centraal stonden actuele topics over energieuitdagingen in België.

Onder de deskundige leiding van Ronnie Belmans (CEO EnergyVille) werden kansen, uitdagingen, visies en nieuwe ontwikkelingen rond energie in een markt met traditionele en nieuwe spelers besproken.

Naast de ontwikkeling van strategische visies, werd er ook aandacht besteed aan slimme netwerken, de rol van de overheid, toepassingen op waterstof, batterijopslagsystemen,…. Op deze manier kregen de aanwezigen een antwoord op vragen zoals: is opslag de ontbrekende schakel in het proces voor een duurzame toekomst? Welke oplossingen bestaan er? Hoe ziet het energielandschap van de toekomst eruit?

Thuisbatterij iLubat

Als afsluitende spreker ging onze zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal dieper in op de evolutie van batterijopslagsystemen in België. Tevens stond hij stil bij hedendaagse marktfenomenen zoals ‘Grid Parity’ en ‘Curtailment’. Tenslotte stelde hij een aantal oplossingen voor die kunnen bijdragen aan een stabieler elektriciteitsnet.

Zo ontwikkelde en commercialiseerde iLumen met succes thuisbatterij iLubat, een batterijopslagsysteem dat aan DC-zijde van een zonnepaneleninstallatie wordt geïnstalleerd en dat in combinatie met een kleinere omvormer bijdraagt aan een lager prosumententarief.

iLubat batterijopslag iLumen

Fotogallerij

Prosumententarief verlagen met de iLubat?

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS