Panelgesprek Solar Asset Management Europe 2017
Zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal deelnemer aan boeiend panelgesprek op Solar Asset Management

Vandaag vond in Milaan de tweede dag van Solar Asset Management Europe plaats. Project Manager Ismaël Ben-Al-Lal nam deel aan een panelgesprek met als topic ‘Analyzing aging assets’.

Samen met moderator Gerhard Mütter (Alternative Energy Solutions), Andrea Bandini (Stern Energy) en Paolo Rocco Visontini (Enerpoint) ging Ismaël in op de impact van leeftijd op de prestaties van zonnepaneleninstallaties.

Zo schetste Ismaël hoe alle zonnepanelen na verloop rendementsverliezen lijden ten gevolge van Potential Induced Degradation en hoe de PIDbox van iLumen als enige PID oplossing in de markt deze rendementsverliezen niet enkel voorkomt, maar ook regenereert.

Hierna volgde een paneldiscussie over de meest voorkomende problemen bij zonnepaneleninstallaties, waaronder uiteraard rendementsverliezen ten gevolge van Potential Induced Degradation.

Nadien kregen de talrijk opgekomen aanwezigen in het publiek de mogelijkheid om hun mening te ventileren over een aantal stellingen. De resultaten werden vervolgens uitgebreid besproken door de deelnemers aan het panelgesprek.De boeiende discussie werd afgesloten met een korte Q&A-sessie.

Fotoreportage panelgesprek ‘Analyzing aging assets’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer
BLOGS